Uw partner bij subsidies, aardbevingsschade en verduurzamen

Het Subsidie Loket adviseert, begeleidt en ontzorgt woningeigenaren bij het regelen van subsidies voor verduurzaming en vergoedingen voor aardbevingsschade. Benieuwd waar u recht op heeft? Doe onze subsidiecheck of neem contact met ons op.

Klanten
0 +
Vergoedingen
0 +

OVER ONS

Wat wij doen

Als intermediair zijn wij door de jaren heen ervaringsdeskundige geworden op het gebied van subsidies en aardbevingsschade. Wij zetten onze kennis en kunde om in advies voor woningeigenaren bij het benutten van de verschillende mogelijkheden.

Aan de hand van onze subsidiecheck of een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek brengen wij alle mogelijkheden in kaart. Zijn er mogelijkheden, dan komen wij graag langs voor een advies op maat. Vervolgens begeleiden wij woningeigenaren binnen het gehele proces, van aanvraag tot uitkering. Ook geven wij advies en inzicht bij het verduurzamen van de woning en zetten we ons netwerk aan betrouwbare installateurs in voor het uitvoeren van de verschillende te nemen maatregelen.

Wij werken op no cure-no pay basis. Pas als het gelukt is om een vergoeding te regelen vragen wij hierover commissie, afhankelijk per regeling.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning.

ONZE DIENSTVERLENING

Verdeeld over drie pijlers
Aardbevingsschade

Vergoedingen voor aardbevingsschade blijven soms onbenut. Aan de hand van een schadecheck kijken we of u recht heeft op (meer) vergoedingen. Voor onze werkwijze en meer informatie:
Subsidies

Onze dienstverlening omvat inmiddels een achttal subsidieregelingen. Kijk op onze subsidiepagina voor een overzicht van de regelingen en onze dienstverlening:
Verduurzaming

Wij geven advies en inzicht in alle verschillende maatregelen voor verduurzaming. Daarnaast beschikken wij over een breed netwerk aan installateurs voor de uitvoering van deze maatregelen. Voor meer informatie:

Subsidie

Doe de subsidiecheck of neem contact met ons op voor een adviesgesprek

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

CONTACT

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft