Aardbevingsschade

Benut de mogelijkheden!

Het Subsidie Loket is gespecialiseerd in het benutten van mogelijkheden op het gebied van aardbevingsschade. Met behulp van onze schadecheck op locatie en de begeleiding gedurende het gehele proces (van aanvraag tot uitkering), ontzorgen wij veel woningeigenaren bij het krijgen van een (nieuwe) vergoeding voor aardbevingsschade.

WERKWIJZE

Dit is de werkwijze van Het Subsidie Loket

1. Contact

U kunt het contactformulier invullen of ons rechtstreeks telefonisch benaderen op 050 700 1354

2. Schadecheck

Onze experts komen langs voor een vrijblijvende schadecheck. Hierin maken we een inventarisatie van alle (nieuwe) schades van de woning

3. Aanvraag

Vervolgens verzamelen wij alle benodigde gegevens en documenten voor de aanvraag. Wij ontzorgen u vervolgens binnen het gehele traject.

4. Inspectie

Wij begeleiden de inspectie. Wij zorgen dat alle (nieuwe) schades worden meegenomen. U hoeft zelf verder niets te doen.

5. Rapport

Uit de inspectie volgt het schaderapport. Deze zullen wij beoordelen en met u bespreken.

6. Vergoeding

Het schadebedrag wordt op uw rekening gestort. Wij vragen hierover commissie, afhankelijk per regeling. (No cure, no pay-garantie)

ONZE EXPERTISE

In hoofdlijnen
Schadecheck

Tijdens de schadecheck maken we een inventarisatie op het huidige schaderapport, waarna we alle schades in de woning in kaart gaan brengen. Vervolgens bespreken wij de mogelijkheden op een nieuwe schadevergoeding met u.
Inspectie

Wij begeleiden iedere inspectie op locatie. Hierin zorgen we ervoor dat iedere grote of kleine schade wordt meegenomen. Gedurende het proces fungeren wij als contactpersoon voor zowel de inspecteur als het IMG.
Beoordeling

Wij beoordelen het adviesrapport op verschillende niveaus. Zijn er onjuistheden, dan gaan wij namens u in bezwaar, dit zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

SAMENWERKEN

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

MEERDERE PANDEN

Beleggers

Door de jaren heen hebben wij verschillende beleggers geholpen bij het regelen van vergoedingen. Het valt ons op dat veel beleggers vergoedingen (deels) laten liggen. Benieuwd wat we voor uw panden kunnen betekenen? Wij maken graag een vrijblijvende inventarisatie voor uw woningen op het gebied van subsidies en aardbevingsschade. Zien we mogelijkheden? Met uw goedvinden ontzorgen we in het gehele proces.

ZAKELIJKE MARKT

Bedrijfspanden

Het is voor bedrijfspanden in veel gevallen ook mogelijk om vergoedingen te ontvangen voor de aardbevingsschade. Wij komen graag langs om de mogelijkheden voor uw pand te inventariseren. Daarnaast kijken wij of u in aanmerking komt voor (vervolg)subsidies.

VERENEGING VAN EIGENAREN

VVE's

Het is voor VVE-panden interessant om de buitenkant en de gemeenschappelijke ruimten te laten beoordelen op aardbevingsschade. Wij nemen het proces voor de gezamenlijke eigenaren graag uithanden. 

Contactformulier

Vragen? Neem contact met ons op.

Wij horen graag wat we voor je kunnen doen. Twijfel je of wil je gewoon even sparren?
Wij staan u altijd te woord!