Het Subsidie Loket

Het Subsidie Loket

Subsidies

Subsidies

Het Subsidie Loket biedt maatwerk!

Bij Het Subsidie Loket assisteren wij onze klanten in allerlei soorten subsidies. Daarnaast kijken wij of u mogelijk in aanmerking komt voor andere aanvullende subsidies, dit zodat u geen vergoedingen misloopt
Waardevermeederingsregeling

€4.000

Met deze regeling kunnen woningeigenaren met erkende aardbevingsschade (>€1000) subsidie aanvragen voor energieverduurzamingsmaatregelen. Er zitten verschillende vereisten aan het aanvragen van de regeling Waardevermeerdering.

Benieuwd voor welke maatregelen u subsidie kunt krijgen of opzoek naar een betrouwbare offerte, neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande mogelijkheden.

Investeringssubsidie Duurzame Energie en energiebesparing (ISDE)

€ per m² of vast bedrag

Woningeigenaar kunnen voor isolatiemaatregelen, wamtepompen of zonneboilers subsidie krijgen. Het gaat hier om een landelijke subsidie die wordt verstrekt vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

Voor onderstaande isolatiemaatregelen kun je per m² subsidie krijgen: Gevelisolatie (€38) Spouwmuurisolatie (€8) Dakisolatie (€30) Zolder/vlieringvloer (€8) Vloerisolatie (€11) Bodemisolatie (€6) HR++ (€46) Triple glas (€75)

Deze bedragen zijn bij de uitvoering van twee maatregelen. Bij de uitvoering van één maatregel wordt het subsidiebedrag gehalveerd.
De subsidiebedragen voor zonneboilers en warmtepompen zijn vaste bedragen afhankelijk van het model.

Neem gerust contact met ons of wij hier in iets voor u kunnen betekenen.

Subsidie Verduurzaming en verbetering Groningen €10.000

€10.000

Deze subsidie is van toepassing op woningen in het postcodegebied waar de waardedaling geldt, maar die niet in het versterkingsprogramma van de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) zijn opgenomen. Er is per woning een bedrag van €10.000 beschikbaar om de woning te verbeteren of te verduurzamen.

Bent u van plan om te verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen. Wij helpen u graag met advies en/of brengen u graag in contact met ons netwerk aan betrouwbare installateurs.

Subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen €17.000

€17.000

Woningeigenaren van wie hun woning is opgenomen in het versterkingsprogramma van de NCG en een beoordeling hebben op basis van nieuwe inzichten of op basis van oude inzichten, waaruit bleek dat geen versterking nodig is, hebben recht op €17.000 om te verbeteren en/of verduurzamen.

Subsidie regulier Onderhoud Karakteristieke panden en Gemeentelijke monumenten (SOK)

50% van de onderhoudskosten

Karakteristieke panden en gemeentelijke monumenten in het aardbevingsschadegebied kunnen voor regulier onderhoud subsidie krijgen. Het gaat hier onder andere om schilderwerkzaamheden, deelherstel/ plaatselijke vervanging dakbedekking, herstel houtrot. De helft van de onderhoudskosten worden gesubsidieerd. Het Subsidie Loket helpt uw graag bij het regelen van de SOK-subsidie

Waardedalingsregeling

% van de WOZ-waarde

Woningeigenaren kunnen een vergoeding krijgen voor de waardedaling van hun (verkochte) woning, omdat hun woning in het gebied staat waar aardbevingen plaatsvinden. Het percentage van de WOZ-waarde is van een aantal factoren afhankelijk. Wij kijken graag of u in aanmerking komt voor deze regeling

Contactformulier

Vragen?
Neem contact met ons op.

Wij horen graag wat we voor je kunnen doen.
Twijfel je of wil je gewoon even sparren?
Wij staan u altijd te woord!