Verduurzaming

Van advies tot uitvoering!

Bij het verduurzamen van de woning komt veel kijken. Waar te beginnen? Wat is het rendement? Zijn vragen die hierbij centraal staan. Het Subsidie Loket begeleidt u stap voor stap in dit proces, van advies op maat tot de uitvoering via ons netwerk aan betrouwbare installateurs.

VERDUURZAMEN

Ontdek de mogelijkheden

VERKOELEN EN VERWARMEN

Splitairco

Een airco die naast verkoelen ook kan verwarmen is ideaal voor de juiste temperatuurregulatie in de woning. Daar komt bij dat deze zogeheten splitairco’s kunnen zorgen voor een gasbesparing van tot wel 60%. Bij de aanschaf van een splitairco zijn er verschillende variabelen, denk aan grootte, sterkte en prijs. Het is van belang om te onderzoeken wat voor type airco het beste past in uw situatie.

TERUGVERDIENTIJD

Zonnepanelen

Het aanschaffen van zonnepanelen is nog steeds een interessante investering. De terugverdientijd is hiervoor een belangrijke graadmeter. De veranderende regelgeving zoals het aanblijven van de salderingsregeling tegenover de heffingen vanuit de energieleveranciers maken de terugverdientijd lastig te bepalen. Wel zorgen eventuele subsidies voor lagere of mogelijk geen aanschafkosten, wat leidt tot een directe besparing. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken.

Er zijn veel aanbieders op het gebied van zonnepanelen. Belangrijke pijlers bij het aankopen van zonnepanelen zijn prijs-kwaliteitverhouding en een betrouwbare installateur die zijn of haar afspraken nakomt. 

VERSCHILLENDE TYPEN

Isolatie

Het isoleren van de woning is een belangrijke prioriteit als het gaat om verduurzamen. Er zijn verschillende typen isolatie zoals vloer-, dak-, gevel-, zolder- en spouwmuurisolatie. Niet ieder woning is geschikt voor de alle typen isolatie. Het is daarom belangrijk om je goed te laten adviseren.

Voor het isoleren van de woning zijn zowel landelijke als regionale subsidies. Daarnaast kan een combinatie tussen verduurzamingsmaatregelen zorgen voor een verhoging van het subsidiebedrag. 

SAMENWERKEN

Heeft u interesse in onze dienstverlening?

HR++ / TRIPLE GLAS

Glas

Er zijn verschillende typen glas met daarbij verschillende isolatiewaarden. Het hebben van dubbel glas is geen gegeven dat het voldoende isoleert. Zeker voor woningen met een groot glasoppervlak kan HR++ glas een grote besparing van de energierekening opleveren. 

HYBRIDE / ALL-ELECTRIC

Warmtepomp

Het aanschaffen van een warmtepomp is voor veel woningeigenaren een lastig vraagstuk. Met name de vraag of de woning geschikt is gecombineerd met de hoge aanschafkosten zorgen voor twijfels. Het is belangrijk om goed te onderzoeken of een warmtepomp de juiste investering is voor uw woning.

PRIJS EN KWALITEIT

Kunststof kozijnen

De terugkerende kosten van schilderwerk is voor veel woningeigenaren een belangrijke prikkel in de aanschaf van kunststof kozijnen, bovendien sterkt het de woningwaarde. De prijs en kwaliteit van kunststof kozijnen verschilt sterk. Het is daarom van belang om een betrouwbare en gedegen installateur te vinden.

Contactformulier

Vragen? Neem contact met ons op.

Wij horen graag wat we voor je kunnen doen. Twijfel je of wil je gewoon even sparren?
Wij staan u altijd te woord!